2015. november 19., csütörtök

új videó és egy kis szerzeményes.

Most készítettem egy videót arról, hogy miért is kezdtem el ezt az egész frizurakészítést a világhálóra.


Voltam a hádában, igazából anyukámnak akartam volna valamilyen szép felsőt nézni karácsonyra, de ez nem jött össze. Magamnak viszont találtam egy nagyon szép csipke ruhát, amit muszáj volt megvennem!!


Lehet, hogy nem látszik jól, mert a fényviszonyok nem voltak túl megfelelőek.
Felpróbáltam ezt a ruhát az egyik fekete fűzőmmel is, szerintem nagyon jól nézett ki a kettő együtt is, bár itt sem látszik túl jól.

Itt, ahol lakom lesz egy kis bál szombaton. (sok mulatós zenével.... :S) Azért elmegyek, hogy végre valamilyen szinten kivegyem a részemet a közösségi életből (3 éve lakom itt /község,falu,tanya?) Anyum azt mondta vegyem fel így ezt a ruhát, fűzővel együtt. Hát mondom "parasztbálba" nagyon túl lennék öltözve... de így is feltűnő jelenség vagyok itt.


2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Egy kis Nightwish zene, meglepett :) Tetszett a videód :)
    Nem baj az ha kicsit "túl van öltözve" az ember, kell olyan aki szép ruhákban jár, aki életet visz a közösségbe. :) Amúgy szerintem igazán csinos ruha, fűzővel még jobban. :) Szóval hajrá. :)
    Betina

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm. :) A napokban kattantam rá erre a számra, olyan gyönyörű. :) Na, akkor lehet csak felavatom így együtt, legalább lesz megint temaja a közösségnek... :D

    VálaszTörlés