2015. április 28., kedd

Elváràsok, küzdjük le őket.

Mindenkinek vannak elvárásai egy adott èlethelyzetben. Akár egy ùj munkahelyre\iskolába èrkezünk vagy egy règvárt programmra, ami a lelki fejlődèsünket szolgálná, vagy akár egy talàlkozó  olyan szemèllyel, akit az interneten ismertünk meg. Ezekben a helyzetekben mindig elvárásokba ütközünk.

Az èn esetemben ez leginkább a pozitìv gondolatokra hat ki. Elvárásaim vannak vele kapcsolatban, a gyógyulás remènye. Nos, ha elvárasaink vannak egy adott dologgal kapcsolatban, könnyen megeshet, hogy csalódni fogunk.

Küzdjük le az elvàrásainkat, mert ha valami nem ùgy alakul, ahogy elkèpzeltük szomorùak leszünk. Ès ki szeretne egy aprócska elvárás miatt szomorkodni hosszù ideig?:) Csak hagyd, hogy törtènjenek a dolgok, elvárások nèlkül. Mert a "rossz" mèg lehet jó is.

Rájöttem arra, hogy nem azèrt kell pozitìvan gondolkodnunk, hogy ez álltal valamitől megszabaduljunk. Hanem önmagunk miatt, mert ezzel csak jót teszünk magunkkal ès másokkal is. Sose adjuk fel. Alakitsuk szokàsokká ès a változàs majd ùgy is jön magától.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése