2015. július 28., kedd

Nemgoth vallomások

Újabb hullám indult el a goth blog világában Annie-nek köszönhetően, ez most a Nem Goth vallomások. Kezdte Annie, folytatta Trish, majd Megaera is megcsinálta. Aki régóta követi a blogomat tudhatja, hogy mennyire nem vagyok tipikus goth. (Ez de hülye megfogalmazás xd) Talán nem is létezik olyan, hogy tipikus, mert hát mindenki beleakarja tenni az egyènisègèt, ami érthető ès normális.

1. Mint ahogy sokan- ès sokatoknál olvastam- anno a kezdetek kezdetén én is éltem, haltam a goth metál női szoprán hangú bandákèrt. Manapság már èn nem rajongok értük annyira, mint régen. Goth metált egyáltalán nem hallgatok már.

2. Sosem tartottam igazán igényt az arra, hogy legyen acèlbetètes bakim ès platform cipőm. Jó volt egy acèlbakim, ami 39-es volt ès az èn miniatűr 35-36-os lábacskámmal csónakáztam benne, igy egy hónap után barátnőmnek ajándékoztam. 10-szoros ès bordó színű volt, azért vettem meg, mert olcsó volt. 3000 huf, az egyik tanáromtól vettem.

3. Nagyon spórolós vagyok, így tényleg szinte az egész ruhatáram turikból vagy leárazásokból származik.

4. Szeretem a színeket. A pinket is. Nagyon sok színes ruhám van, manapság sűrűn veszek fel színeket. Van, hogy még egy kívülálló azt se mondaná meg rólam, hogy szeretem a metált. :D Imádom az egybe ruhákat ès bár feketében több van, de van két fehér amit nagyon szeretek! Amúgy èn sosem voltam az a nagyon fekete, szeretem a feketét kontrasztba hozni a színekkel is.

5. Vannak olyan zenei, stílusbeli kedvenceim, amit nem a szöveg miatt hallgatok. Na jó, rengeteg bandát nem a szöveg miatt ès nem tudom miről ènekelnek, de tetszik a hangszerelès a hangulata ès ha mèg gregorian kórus is van benne nálam nyert ügye van.

6. Nagyon nem goth, de érdekel a pozitív pszichológia, meditálni is gyakorlok, relaxálni is szoktam az agykontrolltanfolyam végett ès mantrázni is szoktam többnyire sanskirt, bengáli, buddhista mantrákat. Meg persze nèha Bagdi Bella szövegeit mantrázom. Na meg Boldogság programra járok.

7. Nagyon nyílt vagyok, általában az emberek 5 perc beszèlgetès után mindent tudnak rólam.

8. Talán már sokszor írtam, hogy szeretek fákat ölelgetni..

9. Sosem volt mèg goth barátom, sőt mèg rocker sem. De volt egy MGC-s plátoim. :D

10. Szeretem a pillangós dolgokat ès hiszek a Nimfákban. Mikor Faun egy-kèt számàt hallgatom elkèpzelem a Nimfákat, ahogy körül táncolják a faunt.

11. Szeretem nagyon a mesèket. A legtöbb Walt Disney igen is tanító célzatú.

12. Nem szeretem a Poe novellákat, csak a verseit... Egy novellás kötetét olvastam, de egyik sem fogott meg igazán. De valami macskáról szóló mesèt olvastam tőle, az tetszett.



2 megjegyzés:

  1. Mindig is nagyon kedveltem, hogy te is ilyen spirituális beállítottságú vagy :) Jó volt olvasni ezeket a kis infókat rólad! ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom, a tiedet is elvezettel olvastam. :)

      Törlés